Tréningáče

decembra 20, 2016


Chalaňom som zadovážila tréningové hrnčeky. Jasné, že Adamčo už je v tomto profík, ale aby som zachovala kľud medzi zbojníkmi, majú ich obaja. Šimonko si vybral so zajačikom (Rabbitom) a Adamčo ako správny veľkáč s hipsterskou potlačou. Mladší učasník už síce cez slamku ťahá dobre, ale pri pohárikoch LOVI mu to musí docinknúť, že treba trošku zabrať a potiahnuť. Chválim prepracovanie a dômyselnosť výrobcu, ak máte všetky komponenty na správnom mieste, nestane sa, že by sa deťúrence obliali, abo vyliali obsah hrnčeka.



Viečko 360° umožňuje pitie z akéhokoľvek miesta po obvode hrnčeka. Inovovaný tesniaci systém sa ľahko udržuje v čistote, umožňuje pitie bez rozlievania, ale nie je primárne konštruovaný ako nekvapkajúci hrnček (pri silnom zatlačení na membránu tekutina vyteká) - učí dieťa kontrolovať pohyby pri pití a pripravuje ho na pitie z OTVORENÉHO pohára. Náhradné membrány sú voľne predajné.

Antibakteriálna ochrana využíva prirodzenie antibakteriálnych vlastností striebra a redukuje až 99,99% baktérií v priebehu 24 hodín.

 Krycie viečko chráni viečko s membránou pred znečistením. Stabilná základňa - rozšírené dno pokryté protišmykovým materiálom.

Hrnčeky nájdete: TU
 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov