Výlet pani električkou

júla 29, 2015





Dnes doobeda sme si urobili výlet komplet vo štvorici. Náš tata potreboval niečo na bike, tak sme to vzali takto šetrne k životnému prostrediu. 
 Šimonko už pri obliekaní spustil árie uspávacieho druhu. Tak som si švihla, aby bol čo najskôr v kočíku a mohol si dudkať pri snívaní. 
 Na zástavke pri automate sme trošku maturovali aký druh lístka si zakúpiť, no po dôkladnom preštudovaní ponuky bol rébus vyriešený.  Nalodili sme sa do dopravného prostriedku s mega schodíkmi. No to som si uvedomila až teraz, s kočíkom a našimi drobcami v ňom.

Adamenko mal pasiu z celej cesty, bol ako na tenisových kurtoch :) Nasával všetkých vystupujúcich, nastupujúcich  pasažierov, autá videl tento krát aj z inej perspektívy, čo bola preňho ďalšia zaujímavosť.
Ako sa on kochal všetkým naokolo, ja som zase nemohla spustiť oči z neho. Pozorovať svoje deti a ich nadšenie z takej maličkosti, ako cesta električkou je úžasné. Pri našich synoch si uvedomujem  to kúzlo skromnosti a jednoduchosti, ktoré im tak prirodzene stačí k spokojnosti.
Budem to opakovať stále, no učím sa od nich každým dňom.  Stačí ich len sledovať, nasávať  a v mojom prípade sa rozplývať nad ich vnímavosťou, úprimnosťou a teraz už aj v Adamčovom prípade zmyslom pre humor.
Mať tak doma čarovnú paličku, ktorou si vyčarujem poupratovaný byt, oprané a ožehlené prádlo a aj navarené..Tak to sa ozaj tými našimi nasledovníkmi kochám celé dni.

Mimochodom spachtoško prespal celý výlet, Adamenko mal na mále, ale vydržal  so zvedavosťou v unavených kukadlách. Síce sme nekúpili čo sme potrebovali, no ako poldenný výlet bol príjemný.


Link:


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov