Kto mi dá odpoveď ?

júna 03, 2017



Povedzte mi, prečo majú niektorí ľudia potrebu sa pretvarovať, šíriť okolo seba faloš a zavádzať napríklad svojich sledovateľov na sociálnych sieťach ? Alebo aj v osobnom kontakte, ktorý sa z našich životov pomaly, ale isto vytráca.
Poslednú dobu sa s tým stretávam čoraz častejšie. Nikdy som nepochopila ľudí, ako ich ja nazývam „ bez chrbtovej kosti“ v zápornom zmysle slova. Veď pravda skôr, či neskôr vyjde na povrch. Teda pokiaľ nie sme hluchý a slepý. Dokážu sa tí ľudia pozrieť sami seba tvárou v tvár do zrkadla ? Alebo v tom vážnejšom prípade svojim deťom do očí ? Ozaj chceme, aby bolo fungovanie medzi nami, medziľudské vzťahy také zvrátené a povrchné ? Áno, viem, je tu kopec otázok. No mne sa nad tým rozum zastavuje. To sú palce hore, či medové komenty dôležitejšie, než pravda, skutočný život a momenty v ňom ?
Nemám dokonalý život, nie som dokonalá partnerka ani matka. Ale robím všetko najlepšie ako viem a hlavne ako cítim. Som človek, ktorý si všetko veľmi pripúšťam a preberám sama v sebe z milióntych strán. Či som vytočená, sklamaná, šťastná, veselá, prekvapená, zahanbená, odhodlaná..chovám sa podľa momentálnej emócie. Fakt nemám za potreby hrať kino. Už som dosť stará na to, aby som si ľudí s ktorými chcem ozaj tráviť čas a ktorý mi viac dávajú, ako berú vyberala. A to sa už týka aj mojich detí. Nie, nemám monopol na výchovu, ale láska a intuícia matky si myslím, že stačí. Ešte nikdy ma nesklamala. A ak sa tak stane, skloním hlavu s ospravedlnením a pokorou.
Svoje deti vediem tiež k čestnosti a pravdovravnosti. Aj keď nie každá pravda je príjemná, ale je to určite lepšie, než spomínaná pretvárka. Tiež som si za svoj nie krátky život vypočula veľa vecí, ktoré ma bolia doteraz. Verte mi, že sa viac pozastavím a porozmýšľam nad tými negatívnymi a prehodnotím ich. Vždy mám pri tom uzol v žalúdku, ale patrí to k životu, k ozajstnej človečine.
Som sama zvedavá, čo mne a mojim deťom prinesie osud a ako si ho aj vykryštalizujeme svojím fungovaním na tejto planéte. Želám si, aby to bola čo najväčšia pohoda, šťastie, opora, dôvera v samých seba a LÁSKA.

Majte krásnu nedeľu :-)

OUTFIT :
Chalani: 
  
  
 folklórna MAXIMIKINA motív KRÍŽIK  SIMPLYGREY         

Moja maličkosť: 
čipkované krasotinky ZARA (sekáč)


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov